تحولات منطقه

اهواز_ امروز شهروندان به اکثر قصابی های دزفول که سر میزدند با نبود گوشت قرمز مواجه شدند.

علت کمبود گوشت قرمز در قصابی های دزفول مشخص شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، محسن ورجاوند در این خصوص اظهار داشت : طبق اعلام به قصابی ها و کشتارگاه ها لاشه باید تا ۲۴ ساعت بعد از ذبح در سردخانه با دمای صفر تا ۴ درجه نگهداری شود و این اقدام از این پس اجباریست.

وی با بیان اینکه این اقدام جهت پیشگیری و جلوگیری از شیوع بسیاری بیماری ها الزامیست افزود: با قرار گرفتن لاشه دام در سردخانه به مدت ۲۴ ساعت اکثر میکروبها در آن از بین می رود .

ورجاوند این اقدام را یک روش میکروب زدایی گوشت بدون استفاده از مواد شیمیایی عنوان کرد و گفت: این اقدام که برای گذراندن به اصطلاح جمود نعشی گوشت قرمز است باعث میشود گوشت به سمت اسیدی تر شدن رفته و میکروبها در این حالت از بین میروند و در نهایت باعث افزایش کیفیت گوشت و ترد شدن آن میشود.

رئیس اداره دامپزشکی دزفول تصریح کرد: از فردا کشتار مجدد طبق دستور العمل جدید انجام و پس از قرار گرفتن گوشت به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه به بازار عرصه میشود.

منبع: دزآوان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.